In onderstaande tabel staan de contracten voor optredens van alle muziekgroepen vermeld. Aan de rechterkant van de pagina staan de afkortingen die in de tabel voor de muziekgroepen zijn gebruikt.
Door in de kolom ‘status’ te klikken op het woord contract of aanvraag, verschijnt detailinformatie over het optreden (de locatie waar gestart wordt, de begintijd en eindtijd van muziek maken en/of eventuele verdere informatie). Heeft u daarna nog vragen, bel dan de bandmanager (06-51288931).

Bent u geïnteresseerd hoe de optredens van de afgelopen twaalf maanden waren? Dat staat in vier nieuwsbrieven op de pagina Nieuwsbrieven.

OPTREDENS IN 2019
DagDatumMuziekgroepLocatieSoort optredenstatus
maandag (14.00-17.00)10 juniCBRotterdam-Groene HilledijkDoorkomst Roparun bij Ronald McDonaldhuis
donderdag20 juniCBRotterdam-ZuidwijkAvondvierdaagse