Onze berichten

Nieuws over onze muziekgroepen op een rij.

centrum daken Rotterdam

Stichting De Loodsen organiseert op 1, 2 en 3 juni de Rotterdamse Daken Dagen. Er zijn drie verschillende manieren om de daken te bezoeken en na 1 mei is op de website van de Stichting te lezen hoe dat kan. Excelsior is gevraagd op vrijdagavond 1 juni en zondag 3 juni te komen spelen bij de Hofbogen.
Vrijdag:
Begintijd spelen: 18.00 uur
Eindtijd spelen: 18.30 uur
Zondag:
Begintijd spelen: 16.00 uur
Eindtijd spelen: 16.45 uur

U kunt uw keuze op een later tijdstip gewoon wijzigen.