De vereniging Excelsior Rotterdam bestaat uit drie afdelingen:

1. Drumfanfare Excelsior Rotterdam, waar de leden de volgende muziekgroepen vormen:
    • Show- & Marchingband, die populaire muziek speelt bij evenementen en taptoes
    • Caribbean band, die swingende Zuid-Amerikaanse muziek speelt
    • Pieten- en Sinterklaasband, die tijdens en na de intocht van Sinterklaas tot 5 december speelt bij Sinterklaasactiviteiten. Daarnaast is er de mogelijkheid van Sinterklaasbezoek aan huis (Sint met 3 pieten) in (alleen) de week voor 5 december en op 5 december bezoek aan scholen (5 of 6 muziekpieten).
    • Kerstband, die na vertrek van Sinterklaas tot de kerstdagen speelt in winkelcentra en woonwijken
    • Themagroepen, bijvoorbeeld voor Halloween, om op de spefieke dag het evenement muzikaal op te luisteren
  2. The Music and Showkids (TMaSK), die bekende muziek spelen en optreden bij evenementen die voor kinderen georganiseerd worden.
  3. Mixxed Up, een stageband met een breed repertoire van speciaal voor hen gearrangeerde muzieknummers. De band kan spelen bij evenementen variërend van een koffieconcert tot een bedrijfsfeest.

Meer informatie over de drie afdelingen krijgt u door hiernaast op de naam van een muziekgroepen te klikken.

Repetitietijden:
Drumfanfare:
TMaSK:
Mixxed Up:
Leerlingen:
Pieten- en Sintband:
Kerstband:
wekelijks op vrijdag van 20.15 tot 22.30 uur
wekelijks op vrijdag van 18.30 tot 20.30 uur
elke even week van de maand op donderdag van 20.30 tot 22.00 uur
op vrijdagavond volgens het wekelijkse lesschema
oktober t/m 2e week november op een doordeweekse dag van 19.30 tot 21.00 uur
op de 1e en 2e woensdag van december van 20.00 tot 22.00 uur

Verdere informatie:
Foto’s voor promotie van uw evenement of teksten voor een speaker, programmaboekje of krantenartikel vindt u op de pagina Informatie onder Foto’s voor PR etc. (klik hier). De foto’s mogen geheel rechtenvrij worden gepubliceerd.